Schadeherstel

Home Schadeherstel

Schadeherstel van uw bedrijfsauto

Van Berkum Carrosseriebedrijf zorgt ook voor schadeherstel. Mocht er eens iets mis gaan, dan wordt uw auto dus door dezelfde mensen die hem gebouwd hebben weer gerepareerd. Zodat u er zeker van kunt zijn dat uw auto weer net zo goed is als voor de schade.

Schade is al vervelend genoeg. En dan moet u ook nog eens uw auto tijdelijk missen. Die periode houden wij zo kort mogelijk. Zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt.

Spuitwerk

Van Berkum beschikt over twee spuitcabines, waar we uw gehele bestel en vrachtwagen -cabine, carrosserieën chassis- in elke door uw gewenste kleur spuiten. Wij spuiten met hoogwaardige Standox watergedragen lakken. Voor een beter milieu en een goede kwaliteit.

Renovatie

Carrosserieën van van Berkum gaan vele jaren mee. Jaren waarin er in uw bedrijf natuurlijk het nodige verandert. Zodoende gebeurt het regelmatig het dat we eerder door ons gebouwde auto’s aanpassen aan nieuwe gebruikerseisen. Of gewoon een opknapbeurt geven omdat nieuw nog lang niet nodig is. Zo nodig in combinatie met een make-over behandeling in onze spuiterij heeft u dan tegen bescheiden kosten weer een compleet nieuwe auto.

Carrosserieën van Van Berkum gaan vaak langer mee dan het chassis waarop ze gebouwd zijn. Zonder problemen zetten we dan de bestaande carrosserie op een nieuw chassis.